GELATECCO - Pe scurt despre noi: Pasiune, placere, bucurie ! Indragostiti de gelato

Pe scurt

Despre noi

Ne-am propus sa imbogatim si sa inveselim vietile oamenilor cu fiecare inghetata pe care o servim. Credem in produse sanatoase, create cu grija si pasiune, pentru momente cu bucurie. Si le si facem.

Gelatecco

Pasiune, placere, bucurie

Am visat initial sa indulcim si sa racorim cu bucurie nunti si botezuri , cu un ice cream bar personalizat. Si am povestit visul si intr-o gelaterie, pentru a da forma si culoare unui spatiu in care inghetata noastra sa respire.

Indragostiti de gelato

Dupa ani in care ne-am bucurat de gelato in timpul calatoriilor, am degustat acum 3 ani in Romania o inghetata artizanala extraordinara produsa pentru export, pe care am imaginat-o imediat drept servita in cadrul unor evenimente personale. Dar cum dragostea pentru gelato ne-a coplesit, am gandit si un spatiu in care texturile si culorile sa reflecte bucuria noastra si sa fie locul in care inghetata noastra sa se desfasoare, sa respire, sa fie degustata si admirata. Acum, gelateria are pentru noi rezonanta unui “acasa”, ca o sufragerie in care ne primim prietenii, in care stam la povesti si ne bucuram de vizite si de zambete.

Pentru inghetata noastra, mizam pe natural si pe calitate si ne indepartam cat mai mult de conservanti, arome si alte imbunatatiri. Artizanal inseamna pasiune, reteta autentica si metodele simple, prin care ne apropiem de traditiile italienesti si evitam prafuri, mixuri si siropuri care au gust ca si produsul “real”.

Filozofia noastra

Credem foarte mult in puterea inghetatei de a aduce bucurie si ne propunem sa fie mereu delicioasa, proaspata si inovativa.

Momente din

Istoria noastra dulce

Suntem inca la inceput de drum, cu inima deschisa si mintea conectata la ceea ce ne place sa facem, adaugam cu multa dragoste pietre de hotar in istoria Gelatecco.

2016

Dechidere oficiala

Deschidere oficiala pentru public, cand gelateria arata impecabil

28, Mai

Pentru prieteni

Organizam cu circuit inchis a gelateriei din Bl. Carol I
nr 40-42 inconjurati de zeci de prieteni dragi

21, Mai

Primul ice cream bar

Ne bucuram de primul eveniment personal pe care il indulcim noi
cu ice cream bar, pentru prietenii nostri, Liviu si Cristina

14, Mai

Gasim locatia

Gasim spatiul comercial care ne bucura privirea si ne incalzeste imaginatia

14, Martie

2015

Gelatecco SRL

Infiintam Gelatecco SRL, primul pas formal in istoria noastra

29, Octombrie

Parerile

Clientilor nostri

Facem totul cu dragoste si bucurie si imbunatatim constant oferta noastra in functie de dorintele voastre.

“Cristina:”

Multumim inca o data pentru inghetata, toata lumea a fost incantata de ce ne ai adus!! Iti dorim sa ai clienti cati iti doresti si evenimente reusite

“Alina:”

Am incercat 7 arome Gelatecco, precum croitorasul cel viteaz, dar inca nu sunt gata sa fac un top pentru ca toate 7 au fost delicioase !! Urmeaza restul. Gelatecco este o inghetata cremoasa, dulce, savuroasa, pe care nu ai cum sa o uiti prea usor!