GELATECCO - Pe scurt despre noi: Pasiune, placere, bucurie ! Indragostiti de gelato

Pe scurt

Despre noi

Ne-am propus sa imbogatim si sa inveselim vietile oamenilor cu fiecare inghetata pe care o servim. Credem in produse sanatoase, create cu grija si pasiune, pentru momente cu bucurie. Si le si facem.

Gelatecco

Pasiune, placere, bucurie

Distractie in familie, cu prietenii sau cu colegii? Sarbatoriti o nunta, un botez, o aniversare sau o promovare? Ce moment mai bun sa te bucuri de un desert racoros si spectaculos – inghetata artizanala pe care o producem cu grija si multa dragoste in laboratorul nostru din Bucuresti.

Indragostiti de gelato

Dupa ani in care ne-am bucurat de gelato in timpul calatoriilor, am degustat in 2015 in Romania inghetata artizanala ca la carte, produsa pentru export, pe care ne-am imaginat-o instant drept desertul racoros cel mai potrivit pentru a bucura evenimentele personale sau corporate. Pana acum, am dansat cu voi la zeci de nunti si botezuri, ne-am distrat cu voi la petreceri de firma, am sarbatorit impreuna sfarsit de sezon in audit, evenimente cu partenerii, premii castigate sau calitatea de expozant principal in conferinte – inghetata noastra spectaculoasa se incadreaza perfect.

Pentru inghetata noastra, mizam pe natural si pe calitate si ne indepartam cat mai mult de conservanti, arome si alte imbunatatiri. Artizanal inseamna pasiune, reteta autentica si metodele simple, prin care ne apropiem de traditiile italienesti, evitand prafuri, siropuri sau alte ingrediente de potentare a gustului sau a culorii.

Filozofia noastra

Credem foarte mult in puterea inghetatei de a aduce bucurie si ne propunem sa fie mereu delicioasa, proaspata si inovativa.

Momente din

Istoria noastra dulce

Suntem inca la inceput de drum, cu inima deschisa si mintea conectata la ceea ce ne place sa facem, adaugam cu multa dragoste pietre de hotar in istoria Gelatecco.

2016

Dechidere oficiala

Deschidere oficiala pentru public, cand gelateria arata impecabil

28, Mai

Pentru prieteni

Organizam cu circuit inchis a gelateriei din Bl. Carol I
nr 40-42 inconjurati de zeci de prieteni dragi

21, Mai

Primul ice cream bar

Ne bucuram de primul eveniment personal pe care il indulcim noi
cu ice cream bar, pentru prietenii nostri, Liviu si Cristina

14, Mai

Gasim locatia

Gasim spatiul comercial care ne bucura privirea si ne incalzeste imaginatia

14, Martie

2015

Gelatecco SRL

Infiintam Gelatecco SRL, primul pas formal in istoria noastra

29, Octombrie

Parerile

Clientilor nostri

Facem totul cu dragoste si bucurie si imbunatatim constant oferta noastra in functie de dorintele voastre.

“Cristina:”

Multumim inca o data pentru inghetata, toata lumea a fost incantata de ce ne ai adus!! Iti dorim sa ai clienti cati iti doresti si evenimente reusite

“Alina:”

Am incercat 7 arome Gelatecco, precum croitorasul cel viteaz, dar inca nu sunt gata sa fac un top pentru ca toate 7 au fost delicioase !! Urmeaza restul. Gelatecco este o inghetata cremoasa, dulce, savuroasa, pe care nu ai cum sa o uiti prea usor!